Вітаю!
Вось так незаўважна пайшла другая палова чэрвеня. Тэмпература ноччу каля 8-10 град. С. Што гэта? Як што вырасце, я не разумею: днём гарыць, ноччу мерзне... Карацей, калі проста паласавацца, то штосьці будзе, а вось аб тым, каб нарыхтаваць на зіму, я вельмі сумняюся і сумую, таму што столькі працы пакладзена, засталося толькі пачакаць ураджаю, а яго можа і не быць.
Карацей, замест хатніх суніц, якія патрошку зрэюць і напалову зялёнымі з'ядаюцца малымі качанятамі-гусянятамі, набыла сёння на кірмашы.
Сказаць, што ня вельмі, нічога не сказаць. З'елі адну сваю, дык такі смак і пах, а тут не зразумела што. І гэта за 2 эўра/літр. Сумна...
Вось нічога іншага не засталося, як прыгатаваць з яе салату.
Запрашаю :)))
Выпадкова трапіла на цудоўны сайт Марыі, дзе і трапіла мне гэтая салата. І сайт такі цудоўны, абавязкова паглядзіце! Дзяўчына так цікава апісвае свае падарожжы, рэцэпты, усё на высокім роўні, прыемна чытаць, неяк утульна :)
Таму дзякую аўтару за ідэю і цудоўную атмасферу блогу :)
Працэс выглядаў неяк так :)
Што і як:
- суніцы - памыць, пачысціць;
- гуркі - памыць, парэзаць на вельмі тонкія кружочкі;
- лісце салаты - памыць, прасушыць на рушніку ад вады;
- маладая цыбулька - памыць, парэзаць на кружочкі;
- сыр Джугас - настругаць невялікімі кавалкамі :);
- каб запраўляць салату: змяшаць 1 ч.л. мёду, аліўкавага алею і соку лімона. Дадаць насенне кунжуту.
- Усе інгрыдыенты перамяшаць, заправіць. І можна частавацца :)
Гэтая салата была нам з мужам сёння вячэрай :) Яшчэ была, канешне, яешня з хатніх яек, але яна была незаўважнай у параўнанні з гэтай салата...
Смачна есці!
І прыемных і смачных вячэраў :)
No comments:
Post a Comment